Skip links

Naša ponuda

Škola jahanja, jahanje u prirodi, pansion za konje, dječije aktivnosti ...

Škola jahanja

Jahači svih uzrasta i nivoa jahačkog iskustva su dobrodošli. Cilj nam je naučiti Vas vještine jahanja, ali i pravilan odnos i partnerstvo sa konjima zahvaljući čemu ćete jahati sa ljubavlju i samopouzdanjem.

Jahanje u prirodi

Uživajte u istraživanju netaknute prirode, dok topot kopita razbija tišinu. Jahanje u okolnim šumama i po otvorenim livadama kao nezaboravno iskustvo i uspomena.

Pansion za konje

Nudimo najbolje uslove za smještaj i njegu konja! Naš pansion za konje je sigurno i prijateljsko okruženje gdje je dobrobit konja kao i njihovih vlasnika naš ultimativni cilj.

Dječije aktivnosti

Provedite vrijeme na ranču za konje i dozvolite da vam predstavimo društvo najdivnijih stvorenja na planeti uz za Vas pažljivo planirane zabavne aktivnosti za najmlađe…

Teambuilding

Iznenadite svoje prijatelje ili radne kolege, podignite povjerenje, saradnju i komunikaciju u vašem timu na novi nivo uz za Vas pažljivo odabrane zabavne team building aktivnosti.

Offroad buggy avantura

Projurite šumskim putevima, planinskim proplancima i osvojite olimpijske planine u offroad buggiju. Adrenalinski doživljaj za sve željne avanture …