Skip links

Offroad buggy avantura

Adrenalinski doživljaj za sve željne avanture...!

My-first-off-road-experience

Moj prvi offroad

Nakon kratkog upoznavanja sa osnovnim komandama i dijelovima naših offroad buggija, kacigu na glavu, pojas svezan i već ste u kraljevstvu prekrasnih šuma.

Offroad buggy avantura 2

A sada mnogo ozbiljnije

Ozbiljna offroad avantura u trajanju od oko 2 sata. Netaknuta priroda nudi veliki izbor mjesta u debeloj hladovini gdje kacige i rukavice idu na sušenje a hrabri vozači uživaju u pauzi, piću i užini.

My-first-off-road-experience-2

Offroad iskustvo iz snova

Danas je jedan od onih dana koji ćete dugo pamtiti. Pred nama je 7 sati avantura osvajanja olimpijske planine Bjelašnice odabranim offroad stazama i uživanje u gastronomskim delicijama sela Lukomir.

30 min
Vožnja u krugu konjičkog centra. Upoznavanje sa načinima prevazilaženja prepreka i osnovama offroad vožnje. Slijedi vožnja sa vodičem kroz obliźnja sela makadamskim putevima
50 KM
1 sat
Offroad avantura po obližnjim šumskim putevima sa osvježenjem na obali obližnje rijeke. U cijenu uključena užina i piće.
150 KM
3 sata
Nezaboravna offroad avantura paninskim putevima te odmoru uz užinu i piće na skrovitom mjestu na obali brze i hladne obližnje riječice.
300 KM

* Navedene cijene su po osobi. U cijenu uključen najam buggija, pratnja, gorivo, zaštitna oprema te hrana i piće. Za 1 sat i 3 sata paket, minimalna grupa od 4 učesnika, B vozačka dozvola obavezna.