Skip links

Pansion za konje

Lazy Horse nudi najbolje uslove za smještaj i njegu konja!

Nudimo najbolje uslove za smještaj i njegu konja! Naš pansion za konje je sigurno i prijateljsko okruženje gdje je dobrobit konja kao i njihovih vlasnika naš ultimativni cilj. Broj konja koje možemo smjestiti u pansion je ograničen da bi smo omogućili našim klijentima optimalno uživanje u sadržajima Konjičkog centra.

Pansion za konje

Pružamo našim konjima prirodan način života sa što duži boravkom u prirodi u krdu. Kada nisu u prirodi druže se u našoj prostranoj i prozračnoj štali, u standardiziranim boksevima sa uvijek suhom i čistom posteljom. Moderna štala nudi sadržaje za kupanje konja sa hladnom i toplom vodom, te infracrveno sušenje konja, zatim prostranu sedlarnicu, svlačionicu za jahače sa ormarićima za ličnu opremu, wc sa tušem i veš mašinom za pranje podsedlica, deka i ulara.

Stručni kadar

Stalno zaposleni stručni kadar vodi brigu o tome da su uslovi besprijekorni, a prehrana, treniranje konja, redovni veterinarski pregledi i tretmani se rade po strogim pravilima moderne veterinarske prakse. Instalirane IP kamere vam dozvoljavaju stalni virtualni pristup putem interneta na Lazy Horsu i u boxu vašeg konja.

Pansion za konje